Επόμενη κίνηση ο Πλατέλας για τα Χανιά;;

 

Διαρκώς και ψηλότερα μπαίνει ο πήχης στα Χανιά. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τη σαφή βελτίωση που έχει η ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών όσο περνάει ο καιρός, αλλά και από τις κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Τσέλιος και Κοκκίνης είναι δύο παίκτες από το πάνω ράφι για τα δεδομένα της Σούπερ Λίγκας 2. Έχουν την ποιότητα να κάνουν τη διαφορά και έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις. Έτσι δεν θα χρειαστούν και διάστημα προσαρμογής.

Στα Χανιά υπάρχει η διάθεση και για άλλες μεταγραφές με άρωμα Σούπερ Λίγκας 1. Ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο 34χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό με επεισοδιακό τρόπο λίγους μήνες πριν και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Άρη, Ατρόμητο, ΟΦΗ, ΑΕΛ και Ξάνθη. Γνωρίζει την κατηγορία και είναι μία λύση μειωμένου ρίσκου. Να σημειωθεί πως μετά το σοκ που υπέστησαν οι Χανιώτες με τον τραυματισμό του Μπανγκουρά θεωρείται δεδομένη η προσθήκη ενός ακόμη πλάγιου.

sports.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.