Πιό ποιοτική ομάδα τα Χανιά απο τον Γεννάρη

 


Δυναμικά έχουν μπεί οι άνθρωποι  των Χανίων στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με ένα και μόνο σκοπό να κάνουν την ομάδα πολύ πιό ανταγωνιστική και να διεκδικήσει από την φετινή κιόλας σεζόν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην superleague1 .

Ήδη έχουν γίνει 4( Τσέλιος - Κοκκίνης - Μπρουσέλης - Καλογεράκης) δυνατές προσθήκες με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και είναι σε διαπραγματεύσεις με 5-6 ακόμη.

Και αν στην περασμένη μεταγραφική περίοδο οι κινήσεις που έγιναν λόγω έλλειψης χρόνου χαρακτηρίστηκαν περισσότερο κινήσεις ανάγκης τώρα δεν είναι το ίδιο.

Όλα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το προπονητικό τιμ γνωρίζοντας τις αδυναμίες και τις θέσεις που 

χρειάζεται η ομάδα να ενισχυθεί. 

Ευχή όλων είναι με τις προσθήκες που θα γίνουν αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους που θα γίνει στις 4/1 στο ελ πάσο με αντίπαλο την ομάδα της Καλλιθέας η ομάδα να πάρει το τρίποντο και να έλθει πιό κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όσο για κάποιους είτε προπονητές είναι είτε δημοσιογράφοι που βγαίνουν σε διάφορα ΜΜΕ και δηλώνουν φαβορί όλες τις άλλες ομάδες εκτός από τα Χανιά, θα τους συμβούλευα να κρατάνε μικρό καλάθι γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.