Καθοριστικός μήνας ο Ιανουάριος και αισιοδοξία για την συνέχεια στα Χανιά

  




   Ένας μικρός γολγοθάς είναι ο πρώτος μήνας του Χρόνου για την ομάδα των Χανίων αφού  σε 23 μέρες καλείται να δώσει 5 παιχνίδια εκ των οποίων τα 3 εκτός έδρας.

Η αρχή θα γίνει από την Καλλιθέα στις 4/1 παιχνίδι ντέρμπυ που πιστεύω ότι θα ταξιδέψουν για μια ακόμη φορά αρκετοί φίλαθλοι από τα Χανιά για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προσπάθεια που γίνεται φέτος. 

2ο παιχνίδι για τον Ιανουάριο είναι 4 μέρες μετά στις 8/1 στα Περβόλια με αντίπαλο την Προοδευτική που σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιαστεί με ενισχυμένο ρόστερ στην προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας του Κορυδαλλού να αποφύγει τον υποβιβασμό.

3ο παιχνίδι τα Χανιά ταξιδεύουν στην Ιεράπετρα στις 15/1 για το Κρητικό ντέρμπυ με τον ΟΦΙ ο οποίος μέχρι αυτή την στιγμή πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

4ο παιχνίδι του μήνα είναι στις 22/1 με αντίπαλο την Ομάδα της Κηφισιάς η οποία μέχρι στιγμής προπορεύεται στην βαθμολογία Ένα ντέρμπυ που επιβάλλεται να το κερδίσουμε ώστε να κατέβουν από το καλάμι που έχουν καβαλήσει οι άνθρωποι των βορείων προαστίων και να προσγειωθούν στην πραγματικότητα.

5ο παιχνίδι και τελευταίο του μήνα είναι με την ΑΕΚ β στην Αθήνα.

Τώρα με δεδομένο τις προσθήκες που έχουν γίνει και αυτές που αναμένεται να  γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες συν τους τραυματίες που επανέρχονται  και πάντα με την βοήθεια των φιλάθλων που την ακολουθούν παντού η ομάδα των Χανίων αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί  στο φετινό πρωτάθλημα της superleague2.

 

Άλλωστε δεν κατάλαβα πώς κάποιοι έχουν βγάλει τα Χανιά από το κάδρο της διεκδίκησης του τίτλου και έχουν ακόμη μέσα Καλαμάτα- Απόλλωνα- Καλλιθέα - και Παναχαϊκή

 Εκτός αν το πρωτάθλημα δεν παίζεται μέσα στο γήπεδο

Ξέρετε η τρέχουσα κατάσταση  στην βαθμολογία μου θυμίζει μια περίπτωση στις αρχές της δεκαετίας του 70 τότε λοιπόν τα Χανιά είχαν 8 αγώνες 8 νίκες και στο τέλος του πρωταθλήματος τερμάτισαν στην 12η θέση.

Ας  μη βιαστούν λοιπόν ορισμένοι να χρήσουν πρωταθλητή από την 8η αγωνιστική.    

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.