ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :Δήλώσεις από τον γνωστό Χανιώτη μάνατζερ Νίκο Βαγιωνάκη για την ομάδα των Χανίων



 Συναντήσαμε τον γνωστό Χανιώτη μάνατζερ Νίκο Βαγιωνάκη ο οποίος μας είπε τις απόψεις του για Ροκάκη - Βρέντζο - Λαμπράκη και την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην  ομάδα των Χανίων

- Νίκο πέρσι ήσουν στην ΠΑΕ Χανια ως team manager, πες μας δύο λόγια για την ομάδα τον Αντώνη Ροκάκη, την περσινή χρονιά, αλλά και την έλευση του κ.Bρετζου και κ.Λαμπράκη, κλείνοντας με μια ευχή για το νέο έτος που είναι προ των πυλών:

-Ο Αντώνης Ροκάκης είναι μακράν, στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία του Νόμου Χανίων, ο πιο συνεπής και σταθερός παράγοντας, ξοδεύοντας πολλά χρήματα για να υπάρχει ομάδα σε εθνική κατηγορία! Έντιμα, καθαρά μακριά από σκοτεινά παρασκήνια και άρρωστες καταστάσεις. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που η ομάδα δεν έχει ανέβει ακομα στην μεγαλύτερη κατηγορία. Όμως την άνοδο θα την κερδίσει η ομαδα με το σπαθί της και αυτή η μεγάλη προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει. Όσο για την περσινή χρονιά θα πω ότι έγινε τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα αλλά αυτο ανήκει στο παρελθόν, μόνο το μέλλον πρέπει να κοιτάμε τώρα! Η έλευση του κ. Βρετζου με τον συνεργάτη του κ. Λαμπράκη πιστεύω ότι είναι άκρως θετική, καταρχήν είναι ένας άνθρωπος με επίπεδο και υπάρχει χημεία μεταξύ των δύο ανδρών. Για το Σταύρο δεν χρειάζονται συστάσεις. Εμπειρος παράγοντας με τεράστιο έργο στον Εργοτελη, ειδικά στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών! Η ευχή μου για το νέο έτος υγεία, ειρήνη σε όλο τον κόσμο και σε προσωπικό επίπεδο ότι επιθυμεί ο κάθε ένας! Το 2023 να είναι η αρχή μια νέας πορείας που θα οδηγήσει την ομάδα στην SL. Χρόνια πολλα!

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.