ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ: Η αποστολή για Απόλλων Σμύρνης



 Με προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα (02/12) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (13:45) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι τακτικής μικρής διάρκειας και στατικές φάσεις. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα. Εκτός έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι Ζιούλης, Λεμονής, Ζούνης, Γκουέδες και Αγιώτης.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κατσιμήτρος, Πενταράκης, Μπάτζιος, Χιντζίδης, Γιαμπερέ, Ρότσα, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Καμαρά, Πολίτης, Μάναλης, Γκανσιέρ, Καρλίτος, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μαρτσάκης, Καπνίδης και Μπανγκουρά

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.