Απόπειρα βιασμού 50χρονης γυναίκας από 32χρονο που εισέβαλε μέσα στο σπίτι της!



 Στην αναζήτηση ενός 32χρονου άνδρα από το Πακιστάν βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές της Ιεράπετρας έπειτα από την καταγγελία μιας 50χρονης γυναίκας ότι εισέβαλε στο σπίτι της και επιχείρησε να την βιάσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 50χρονη γυναίκα που είναι κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό όπου ο 32χρονος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της επιχειρώντας να την βιάσει.

Εκείνη αντέδρασε βάζοντας τις φωνές με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να τραπεί σε φυγεί με την ίδια να μεταβαίνει στο Α.Τ. και να καταγγέλλει το περιστατικό ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση του 32χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα γνώριζε τον δράστη καθώς τον είχε στην δούλεψη της όπου τον απέλυσε πριν μερικό χρονικό διάστημα.

flashnews

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.