Η διαιτησία αποτελεί νούμερο 1 συζήτησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 το οποίο είναι σε εξέλιξη.


 


ΔΣ με επίκεντρο τη διαιτησία πραγματοποίεται στην Super League 2. Το ζήτημα αυτό αποτελεί το νούμερο 1 θέμα προς συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο από το οποίο απουσιάζει ο Πανσερραϊκός.

Οι Σερραίοι δεν εκπροσωπήθηκαν καθώς για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζε ο Τάσος Καζίας και η διοργανώτρια δεν δέχθηκε το πληρεξούσιο στον Βασίλη Γκαγκάτση.

Η πλευρά της ΑΕΛ και πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλλης στις ομιλίες του σήκωσε δυνατά το θέμα της διαιτησίας με αφορμή το πρόσφατο ματς με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας ότι «ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ποτέ», εκφράζοντας την οργή του για την κατάσταση που επικρατεί.


Όλα αυτά φυσικά χωρίς αντίλογο, καθώς όπως προαναφέραμε ο Πανσερραϊκός δεν μπορούσε να εκπροσωπηθεί.

Από την Παναχαϊκή, ο Πέτρος Σταθάκης υποστήριξε ότι οι επενδυτές της ΠΑΕ από την Αμερική είναι δυσαρεστημένοι με όσα γίνονται και θα εκφράσουν τα παράπονά τους και στην Αμερικανική Πρεσβεία για να διαπιστωθεί «εάν αξίζει να ασχολούνται».

Για τη διαιτησία τοποθετήθηκε και ο ισχυρός άνδρας της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας. Αρχικά ξεκαθάρισε πως η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει στοχοποιηθεί και σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε «μακάρι να υπήρχε τρόπος να επιστρέψουμε τους δύο βαθμούς πίσω». Η αναφορά του πήγαινε στο ματς με την OΦ Ιεράπετρας του οποίου η διαιτησία σήκωσε σκόνη πριν το Πανσερραϊκός-ΑΕΛ.

Η διοργανώτρια, δια στόματος του προέδρου της, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ξεκαθάρισε προς όλους ότι «σας κάλεσα έδω για να συζητήσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και να ακουστούν όλοι.Δεν θέλουμε να βάλουμε τίποτα κάτω από το χαλί, αλλά να κοιτάξουμε τη βελτίωση της κατηγορίας».

Το ΔΣ είναι ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο, προκύπτουν και ευχάριστα νέα για τις ομάδες. Στις αρχές του Γενάρη και από 5/1 θα μπει η πρώτη δόση των τηλεοπτικών, ενώ αναμένονται εξελίξεις και το ποσοστό από το στοίχημα που ανέρχεται συνολικά στα 8,5 εκατ. ευρώ και αντιστοιχούν περίπου στα 285.000 ευρώ για κάθε ομάδα.

mikriliga

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.