Τα Χανιά στις καθυστερήσεις νίκησαν την αξιόμαχη Ηλιούπολη 1-0



Με ένα γκολ που ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ναζίμ η ομάδα των Χανίων κατάφερε να νικήσει την αξιόμαχη ομάδα της Ηλιούπολης με 1-0 αφού όμως πρώτα της ακυρώθηκαν 2 γκολ το ένα σαν φάουλ και το άλλο σαν οφ σαιτ. Για το δεύτερο δεν εχω γνώμη το πρώτο όμως νομίζω ότι ήταν καθαρό και δεν υπήρξε καμιά περίπτωση φάουλ

Η ομάδα της Ηλιούπολης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε και δοκάρι με τιν Μπαστακό μόλις στο 4΄ λεπτό διατήρησε την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορέσει να μετουσιώσει την υπεροχή της με κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη τα Χανιά μπήκαν πιο ζωηρά και μετά το 60΄ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο  σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές.

Στο 63΄ο Χιντζίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιαμπερέ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δύχτια για να ανακαλύψει φάουλ ο διαι τητής Ανδρικόπουλος από τις Κυκλάδες και να ακυρώσει το γκόλ. 5 λεπτά αργότερα πάλι σε στημένη φάση αυτή τη φορα φάουλ και πάλι του Χιτζίδη ο Καπνίδης σκόραρε όμως αυτή τη φορά ο επόπτης είδε οφ σαιτ και ακυρώθηκε πάλι το γκόλ.

Στο 90+2΄πάλι ο Χιντζίδης εκτελεί κόρνερ και αυτή τη φορά ο Ναζίμ στέλνει την μπάλα στα δύχτια αυτή την φορά το γκόλ ήταν κανονικό

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4’ Ο Μπαστακός βρίσκεται στην περιοχή των Χανίων, σουτάροντας στο οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα επιστρέφει στον Ντίας που στέλνει τη μπάλα πάνω στον Κατσιμήτρο.
8’ Φάουλ του Λεμονή κεφαλιά από τον Ιμεραλιλάι μαζεύει εύκολα ο Περιστερίδης.
26’ Ο Ρότσα αλλάζεις στο κόρνερ με τον Μπουτσάκη, κάνοντας διαγώνιο σουτ το οποίο περνά έξω τα δοκάρια του Περιστερίδη.
31’ Πρώτη καλή φάση για τα Χανιά από τη σέντρα του Κόλα η κεφαλιά ψαράκι του Λεμονή καταλήγει πάνω στον Περιστερίδη.
40’ Ο Μπαστακός σεντράρει αποκρούει ο Ρότσα η μπάλα στρώνεται στον Βάρκα που από κοντινή απόσταση αστοχεί. Καλή φάση για την Ηλιούπολη.
61’ Εκτέλεση φάουλ από το Χιντζίδη η μπάλα φτάνει στον Μάναλη ο οποίος γυρίζει προς το κέντρο της εστίας της Ηλιούπολης, η μπάλα πέρνα παράλληλα και καταλήγει κόρνερ.
63’ Ακυρώνεται γκολ των Χανίων για επιθετικό φάουλ του Γιαμπερέ μετά από κόρνερ του Χιντζίδη.
68’ Ακυρώνεται δεύτερο γκολ για τα Χανιά σε κοντινό πλασέ του Καπνίδη με τη φάση να ξεκινά να φάουλ του Χιντζίδη.
73’ Σουτ υπό πίεση του Μπαστακού άουτ.
88’ Γύρισμα του Πολίτη δεν παρεμβάλλεται κανείς για τα Χανιά και η μπάλα φεύγει παράλληλα άουτ.
90’ Σουτ από τον Μάναλη ο Περιστερίδης αποκρούει σε κόρνερ.
90+2’ (1-0) Ο Χιντζίδης εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στην καρδιά της άμυνας της Ηλιούπολης και ο Ναζίμ δίνει προβάδισμα στα Χανιά!

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορίνθου) – Σπηλιώτης (Κορίνθου)
4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης – Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Γιαμπερέ, Γκάντσιερ, Ρότσα (60’ Χιντζίδης), Καμαρά, Λεμονής (76’ Ναζίμ), Μπουτσάκης (76 Μαρτσάκης), Ελευθεριάδης (72’ Πολίτης), Κόλα (60’ Καπνίδης), Μάναλης

Ηλιούπολη (Θανάσης Σαβούρδος): Περιστερίδης, Πολίμος (46’ Κωστόπουλος), Μπουσάι (90+1’ Ανδρέου), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης (90+1’ Γεωργιάδης), Ντίας (66’ Κρέτσι), Βάρκας, Μπαστακός, Χέμπερτ (75’ Πατσατζόγλου)

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.