Κινέζος αγόρασε ΒMW και πλήρωσε με 150.000 κέρματα

 


Ένας άνδρας έφερε αναστάτωση και… πονοκέφαλο σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Τόνγκρεν της Κίνας, αφού έφτασε με ένα φορτηγό γεμάτο κέρματα προκειμένου να πληρώσει μια BMW κόστους ύψους $ 70,000!

Ο συγκεκριμένος αγοραστής δούλευε ως οδηγός λεωφορείου και μάζευε κέρματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Μόνο που αντί να τα ανταλλάσσει τακτικά με χαρτονομίσματα ανάλογης αξίας, τα αποθήκευε σπίτι του, ελπίζοντας να τα ξοδέψει μια μέρα στο αυτοκίνητο των ονείρων του.

Μόλις είδε μια νέα BMW  η οποία του άρεσε πολύ, αποφάσισε πως έφτασε η ώρα να ανταλλάξει την… μεγάλη του περιουσία, ωστόσο κατάλαβε πως δεν είχε υπολογίσει τα κέρματα. Προσκάλεσε λοιπόν κάποιους φίλους, που χρειάστηκε τελικά να περάσουν 4 ολόκληρες ημέρες για την καταμέτρηση των κερμάτων και την τοποθέτησή τους σε κιβώτια προτού καταλήξουν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Κινέζος αγόρασε ΒMW και πλήρωσε με 150.000 κέρματα - Εικόνα 2

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το προσωπικό της αντιπροσωπείας της BMW δεν ενθουσιάστηκε μόλις άκουσε πως ο άντρας αυτός ήθελε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο 70.000 δολαρίων πληρώνοντας την αξία του σε κέρματα.

Οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας αποφάσισαν πως δε μπορούσαν να μετρήσουν όλα τα κέρματα μέσα σε μια μέρα, γι ‘αυτό ζήτησαν από την τράπεζά να τους βοηθήσει. Ακόμη και με τη βοήθεια 11 τραπεζικών υπαλλήλων και μιας μηχανής καταμέτρησης κερμάτων όμως, η διαδικασία καταμέτρησης κράτησε για περισσότερες από 10 ώρες. Τα 150.000 νομίσματα ζύγιζαν πάνω από 900 κιλά.

Κινέζος αγόρασε ΒMW και πλήρωσε με 150.000 κέρματα - Εικόνα 3

Κινέζος αγόρασε ΒMW και πλήρωσε με 150.000 κέρματα - Εικόνα 4

Κινέζος αγόρασε ΒMW και πλήρωσε με 150.000 κέρματα - Εικόνα 5

Πηγή newside

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.