Τρανσεksουαλ άντρας έμεινε έγκυος από την τρανσεksουαλ σύζυγο του και γέννησε το παιδί τους.

 


Μην αφήσετε το μυαλό σας να παρασυρθεί από την ανάγνωση αυτού του τίτλου, αλλά αφήστε μας να σας κάνουμε μια περίληψη. Ο Fernando Machado και η Diane Rodriguez είναι ένα τρανσεksουαλ ζευγάρι που πρόσφατα γέννησε ένα όμορφο μωρό και έγραψαν …

ιστορία την ίδια στιγμή, καθώς είναι το πρώτο ζευγάρι της Νότιας Αμερικής που έκανε κάτι τέτοιο. Ο Fernando γεννήθηκε γυναίκα, και η Diane άντρας. Και οι δύο είναι σε θέση να κάνουν παιδιά αφού δεν έχουν υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Το πρωτοποριακό αυτό ζευγάρι ζει στο Εκουαδόρ και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να κάνουν περισσότερα παιδιά. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο επέλεξαν να μην ολοκληρώσουν τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, μια διαδικασία που αναδομεί τα υπάρχοντα γεννητικά όργανα και τη λειτουργία ενός τρανσεksουαλ ατόμου.

Η αγάπη είναι το παν

Η κα Rodriguez και ο κος Machado δεν είχαν εύκολη ζωή. Και οι δύο έπρεπε να αγωνιστούν για να αγκαλιάσουν τη δική τους σεksουαλικότητα, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, σε έναν κόσμο που δεν είναι τόσο φιλόξενος. Όταν η κα Rodriguez το είπε στους γονείς της, εκείνοι την έδιωξαν και δυστυχώς, κατέληξε να ζει στους δρόμους.

Τρανσέξουαλ άντρας έμεινε έγκυος από την τρανσέξουαλ σύζυγο του και γέννησε το παιδί τους. - Εικόνα1

Ένας τυχερός και ευτυχισμένος μπαμπάς

Πολλές γυναίκες θα ήθελαν ν’ ανταλλάξουν θέσεις με τους άντρες τους και να αφήσουν εκείνους να κουβαλήσουν στην κοιλιά τους το μωρό. Αυτό είναι λίγο πολύ η πραγματικότητα για αυτό το ζευγάρι, με τον κο Machado να έχει τη φουσκωμένη κοιλιά.

Τρανσέξουαλ άντρας έμεινε έγκυος από την τρανσέξουαλ σύζυγο του και γέννησε το παιδί τους. - Εικόνα2

Δημοτικότητα

Το υπέροχο ζευγάρι πέρασε από σαράντα κύμματα, όταν η κα Rodriguez έγινε η πρώτη υποψήφια τρανσεksουαλ που έθεσε υποψηφιότητα για το Κογκρέσο το 2013. Η αποστολή της ήταν αρκετά σαφής: να χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες του παρελθόντος της, αλλά περιθωριοποιήθηκε λόγω της σεksουαλικής της ταυτότητας.

Τρανσέξουαλ άντρας έμεινε έγκυος από την τρανσέξουαλ σύζυγο του και γέννησε το παιδί τους. - Εικόνα3

Δύσκολοι καιροί

Δεν ήταν μόνο ότι απορρίφθηκε από τους αγαπημένους της, ήταν επίσης ότι βρέθηκε στους δρόμους.

Τρανσέξουαλ άντρας έμεινε έγκυος από την τρανσέξουαλ σύζυγο του και γέννησε το παιδί τους. - Εικόνα4

Ένα λαμπρό μέλλον

Το υπέροχο ζευγάρι μοιραζόταν κάθε βήμα της εγκυμοσύνης του, μέχρι που γέννησε τον Ιούνιο, με τη στήριξη και την αγάπη των online υποστηρικτών τους. Τώρα είναι μια ισχυρή και ενωμένη οικογένεια. Μοιράζονται, επίσης, την αγάπη τους με τον κόσμο, επιδιώκοντας την ευαισθητοποίηση σε θέματα διαφορετικότητας με μια εκστρατεία που ξεκίνησε αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού τους.

Τρανσέξουαλ άντρας έμεινε έγκυος από την τρανσέξουαλ σύζυγο του και γέννησε το παιδί τους. - Εικόνα5
newside.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.