Με την Εθνική Ελλάδος θέλει να αγωνιστεί ο Ντόι!

 




Την επιλογή του αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Ντόι.

Με την Εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Ντόι, όπως φαίνεται να δήλωσε στο αλβανικό περιοδικό «Football Spektakel». Ο αμυντικός του Ολυμπιακού εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα, δηλώνοντας συγκεκριμένα:

«Ναι, θα παίξω για την Ελλάδα, γιατί εδώ γεννήθηκα, εδώ έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και εδώ έχω τους φίλους μου, με τους οποίους ελπίζουμε να παίξουμε στην Εθνική Ελλάδας. Η Αλβανία είναι η χώρα των γονιών μου και ως εκ τούτου σέβομαι και αγαπώ αυτή τη χώρα. Αλλά αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο διαφορετικά και το βλέπω ως επάγγελμα και όχι ως πόλεμο.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο φέρνει κοντά τους ανθρώπους και χτίζει φιλία και όχι χωρισμό. Επομένως, θα προσπαθώ για το καλύτερο. Κατηγορίες κατά της ομοσπονδίας; Όχι ποτέ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ και για τίποτα, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για όσα γράφει ο ένας ή ο άλλος, καθώς δεν έχω και δεν είχα χρόνο για τέτοιες συζητήσεις»

 

www.bnsports.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.