Αυτό είναι το περιεχόμενο της αγωγής Μήτογλου στην γιατρό που συνελήφθη

 Ο Ντίνος Μήτογλου, που είχε βρεθεί τον περασμένο Μάρτιο θετικός σε απαγορευμένη ουσία, έχει καταθέσει αγωγή κατά της γιατρού που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη με την κατηγορία της χορήγησης απαγορευμένων ουσιών σε αθλητές.



Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR αποκάλυψε μάλιστα το περιεχόμενο της αγωγής.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης της Αρμάνι, υποστηρίζει πως η γιατρός του χορήγησε διάφανο ορό και παράλληλα τον διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία.

«Ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, υπόψιν κ. Αθλητικού Εισαγγελέα: Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν ένα θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία.

Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτησή μου, η ίδια μου απάντησε ότι ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο καθάρισμα του οργανισμού μου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μήτογλου.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν καταγγελίες κι άλλων αθλητών κατά της συγκεκριμένου γιατρού και τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.