Σωστή η απομάκρυνση του Μπαξεβάνου - Μπορούν ακόμη και φέτος την άνοδο τα ΧΑΝΙΑ



 Πολύ σωστή η κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ  η απομάκρυνση του κ. Μπαξεβάνου.

Μπορεί ο εν λόγω προπονητής στο παρελθόν να κάθισε με επιτυχία στον πάγκο του Κισσαμικού όμως στην παρούσα φάση φάνηκε λίγος . Αυτό έδειξε από τα φιλικά παιχνίδια. Ακόμη και μεταξύ των φιλάθλων γινόταν συζητήσεις κατά πόσο θα μπορέσει να διαχειριστεί το παρόν ρόστερ.

Αποκορύφωμα το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.

Κατέβασε την ομάδα φοβισμένα  και χωρίς πλάνο με αποτέλεσμα την ήττα .

Επιβάλλεται  μιάς και απ ότι λένε φτιάχνουν πλάνο διετίας να βρεθεί ο κατάλληλος τεχνικός και να δουλέψει αυτήν  την ομάδα από εφέτος ώστε την επόμενη χρονιά η ομάδα να ξεκινήσει με μοναδικό στόχο την άνοδο στην superleague 1 αν και κατά την γνώμη μου δεν είναι αργά με τις κατάλληλες προσθήκες την προσεχή μεταγραφική περίοδο ακόμη και την φετινή χρονιά να έρθει η άνοδος .

Καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές  που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες έχει η ομάδα. 


Άλλωστε οι δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξαν ότι αγωνιστικά δεν υπάρχει η ομάδα που θα πάει τρένο και ας δίνουν φαβορί την Καλαμάτα . Όποιος είδε το παιχνίδι της με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ Β΄πιστεύω να κατάλαβε.....

Μείο 3 βαθμούς ουσιαστικά είναι πίσω  από τους πρωτοπόρους η ομάδα δεδομένου ότι έχει κάνει και το ρεπό της.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Επισκοπή την Κυριακή όλα μπορούν να συμβούν.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.