ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ:«Αν η ομάδα είναι κοντά στις θέσεις ανόδου τα Χριστούγεννα θα γίνουν πολύ καλά πράγματα, θα έχουν το καλύτερο ρόστερ και στους δύο ομίλους. Αρκεί να είμαστε κοντά…»



Ο εξωδιοικητικός παράγοντας της χανιώτικης ομάδας έκανε λόγο για μεγάλα πράγματα που θα γίνουν στην ομάδα είτε φέτος είτε του χρόνου με προοπτική τη συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια και την καθιέρωσή της εκεί.

«Η ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη… Στήθηκε με άλλο μπάτζετ και άλλους στόχους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Είχε περίπου 15 καινούριους παίκτες και ήρθαν και αν θυμάμαι καλά και άλλοι 12. Οπότε μία καινούρια ομάδα με  πέντε εβδομάδες προετοιμασία, με τέσσερις φιλικούς αγώνες όλους και όλους και να μην έχει παίξει ούτε ένας ποδοσφαιριστής 90 λεπτά μέχρι την έναρξη εκ των πραγμάτων 11 Μέσι να είχαμε και προπονητή τον Γκουαρδιόλα η ομάδα δε θ μπορούσε να είναι έτοιμη. Θεωρώ ότι κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, η ομάδα βελτιώνεται και σύντομα θα είμαστε εκεί που θέλουμε…» δήλωσε αρχικά για το ξεκίνημα και στη συνέχεια ξετύλιξε το κουβάρι της εμπλοκής του με την ομάδα, τονίζοντας ότι η παρουσία του Αντώνη Ροκάκη αποτελεί εγγύηση. «Μακάρι να τον είχα στον Εργοτέλη, θα ήμασταν σίγουρα για πολλά χρόνια στη Super League».

Μερικές από τις ατάκες του:

-«Έχω δει πράγματα στα Χανιά και υπάρχουν οι προοπτικές για να ανέβουν στη Super League και να μείνουν εκεί».

-«Δεν έχω φέρει ούτε βάλει ούτε ένα ευρώ… Μες στη χρονιά ή του χρόνου δε θα έχω το πρόβλημα αυτό (της συμμετοχής του αδερφού του στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού που όπως είπε δεσμεύει τον ίδιο και δεν θέλει να είναι στο Δ.Σ. ομάδας) και θα είμαι κανονικά».

-«Αν η ομάδα είναι κοντά στις θέσεις ανόδου τα Χριστούγεννα θα γίνουν πολύ καλά πράγματα, θα έχουν το καλύτερο ρόστερ και στους δύο ομίλους. Αρκεί να είμαστε κοντά…»

-«Δε βλέπω απέναντί μου καμιά Μπαρτσελόνα και κανένα πολύ ισχυρό παράγοντα…

-«Ο στόχος μας είναι η διετία. Αν όχι φέτος του χρόνου τα Χανιά να ανέβουν στη Super League 1…»

-«Θέλουμε του χρόνου, αν δεν τα καταφέρουμε φέτος, να δημιουργηθούν οι βάσεις ώστε αυτό που λέμε για τις άλλες ομάδες (Καλλιθέα, Καλαμάτα, Κηφισιά) ότι έχουν τις βάσεις και είναι έτοιμες ομάδες, να το έχουμε εμείς και του χρόνου όποιους και αν έχουμε αντιπάλους εντός ή εκτός γηπέδου τα Χανιά να είναι το ακλόνητο φαβορί και στο τέλος της επόμενης χρονιάς το αργότερο τα Χανιά να είναι εκεί που θέλει ο κόσμος τους».

-«Είχαμε ένα καλό προπονητή τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος αδικήθηκε ίσως. Ηρθε με άλλες συνθήκες και κάποια πράγματα του ήρθαν απότομα. Δεν κρύβω ότι υπήρχαν κάποιοι προβληματισμοί και πάνω στην κουβέντα που είχαμε για να βρούμε την καλύτερη λύση προέκυψε και ένα δυσάρεστο οικογενειακό θέμα του κόουτς και αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Τον εκτιμάμε όλοι και είναι ένας πραγματικός κύριος, που έχει συνδέσει το όνομά του με την πορεία της ομάδας»

«Ο διακαής μου πόθος ήταν, είναι και θα είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης και αν μας ακούει να ξεχάσει τα όποια προβλήματα έχει, θα τα βρούμε όλα και να σηκωθεί να έρθει κάτω, τον θέλουμε όλοι. Τον ενοχλούμε καθημερινά, ο Γιάννης θέλει να έρθει αλλά υπάρχει ένα οικογενειακό θέμα»

-«Είτε θα πάρουμε αυτόν που πρέπει, τον κατάλληλο, είτε θα μείνουμε ως έχουμε… Κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο οι Νίκος Μαναρώλης και Σταύρος Λαμπράκης, ώστε να μην πιεστούμε μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο.»

athlitiko.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.