Χωρίς Χανιώτες φιλάθλους σήμερα το ΕΠΙΣΚΟΠΗ -ΧΑΝΙΑ [το αποφάσισε ο κ. Νικολιδάκης]

 


Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Γάλλου θα διεξαχθεί το Κρητικό ντέρμπυ ανάμεσα στην Επισκοπή και τα Χανιά χωρίς την παρουσία Χανιωτών φιλάθλων γιατί έτσι αποφάσισε ο πρόεδρος της ομάδας της Επισκοπής κ ,Νικολιδάκης.

Οφείλω να σημειώσω ότι παρακολουθώ πάνω από 60 χρόνια ποδόσφαιρο  και δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να έχει απαγορευτεί σε Χανιώτες φιλάθλους να πάνε στον γειτονικό Νομό να παρακολουθήσουν κάποιο μάτς.

Οι λόγοι που ισχυρίστηκε ο εν λόγω κύριος θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν γελοίοι.

Κύριε Νικολιδάκη το ποδόσφαιρο είναι δημόσιο θέαμα και παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες .

Αν υποθέσουμε ότι φοβόσασταν για κάποια επεισόδια θα μπορούσατε να ζητήσετε από την αστυνομία 

ενύσχυση των μέτρων όπως έίχατε κάνει και στο παρελθόν και όχι την καθολική απαγόρευση των Χανιωτών φιλάθλων να παρακολουθήσουν το  παιχνίδι.

Αυτό το κάνατε μόνο και μόνο για να δείξετε τσαμουκά και να το παίξετε καπετάνιος.

Και δεν θέλω να αναφερθώ στην φιλοξενία που επιφυλάσσατε στο παρελθόν ακόμη και στις μικρότερες κατηγορίες σε ομάδες από τα Χανιά που μόνο φιλικές δεν ήταν.

Λειτουργήστε σαν παράγοντας και όχι σαν χουλιγκαν.

Εύχομαι και επίζω να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει και να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει η καλύτερη  ή η πιο τυχερή ομάδα.

Οφείλετε να ζη6τήσετε δημόσια μια μεγάλη συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων και να δείξετε έμπρακτα την μεταμέλειά σας.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.