Η Λιβύη μετά το διπλωματικό επεισόδιο ανακαλεί τον επιτετραμμένο της στην Αθήνα

 


Ανακαλείται ο επιτρατραμμένος της Λιβύης στην Αθήνα μετά το διπλωματικό επεισόδιο που προκλήθηκε κατά την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στη χώρα εξαιτίας της προκλητικής στάσης της υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης της Τρίπολης.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο «Ανατολή», ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Mohammed Hammude, ανέφερε ότι ως αντίδραση στη στάση του Δένδια, ο επιτετραμμένος της Ελλάδας στην Τρίπολη κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αποφασίστηκε επίσης να ανακληθεί ο επιτετραμμένος της Λιβύης στην Αθήνα για διαβουλεύσεις.

«Η στάση του Έλληνα ΥΠΕΞ είναι προσβολή για τον λιβυκό λαό», σημείωσε ο Hammude.

Δηλώνοντας ότι αυτή η συμπεριφορά του Έλληνα ΥΠΕΞ αντιμετωπίστηκε με λύπη από την κυβέρνηση της Λιβύης και ότι δεν θα ανακοινώσουν άλλα μέτρα που θα γίνουν σχετικά, ο Hammude χαρακτήρισε προβλητική τη στάση του Νίκου Δένδια για τον λιβυκό λαό και την κυβέρνηση.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.