Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στα Χανιά





 Ένα ιδιαίτερα σπάνιο τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας σημειώθηκε στις 11 περίπου το πρωί της Τετάρτης στην συμβολή των οδών Κ. Μητσοτάκη και Π. Κωτσάκη.

Συγκεκριμένα, επί της οδού Κ. Μητσοτάκη προπορευόταν της μοτοσυκλέτας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο έστριψε αριστερά για να εισέλθει στην οδό Π. Κωτσάκη όταν για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους η μοτοσυκλέτα που ερχόταν από πίσω συγκρούστηκε με το όχημα με αποτέλεσμα να συμβεί το σπάνιο φαινόμενο με την μοτοσυκλέτα να “ ίπταται ” καταλήγοντας λίγα μέτρα αριστερά, στην ανατολική γωνία Σούπερ Μάρκετ σπάζοντας την τζαμαρία και επικαθήμενη ανάποδα σε μία άλλη μοτοσυκλέτα που ήταν σταθμευμένη εκεί. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίωn  ενώ αναβάτης κοπέλα στην ίδια μηχανή, ευτυχώς όπως και ο οδηγός του οχήματος, δεν τραυματίστηκαν.

Περαστικοί και κάτοικοι όπως και εργαζόμενοι στα καταστήματα της περιοχής, συζητούσαν πως πρόκειται για θαύμα, ημέρα εορτής του Αγίου Νεκταρίου αφού δεν θρηνήσαμε θύματα.

haniotika-nea.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.