Ένταση στην «Κιβωτό του Κόσμου»: Γονείς ζητούν πίσω τα παιδιά τους και έσπασαν την πόρτα


Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 9 το πρωί στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό. Γονείς, από τη Συρία εισέβαλλαν στον χώρο «ζητώντας τα παιδιά τους πίσω».

Οι γονείς εισέβαλλαν στη δομή φωνάζοντας και προκαλώντας, μικρές φθορές, όπως μετέδωσε το OPEN. Το ζευγάρι από τη Συρία ήταν μαζί με τον πρόεδρο της  ένωσης Σύρων στη χώρα μας, ο οποίος, έσπασε την πόρτα της δομής, ενώ έπειτα από λίγο, εξήλθαν από τη δομή, σύμφωνα με πληροφορίες. 

«Τους έχουν πάρει τα παιδιά» φώναζε ο συγκεκριμένος άνδρας. Ακόμα, πρόσθεσε πως η ΜΚΟ έχει πάρει τα παιδιά για να τα «πουλήσουν» κι ότι «πρέπει να γίνουν υιοθεσίες».

Ο άνδρας πέταξε κάτω το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Υπήρχαν πολλά επεισόδια σε βάρος των παιδιών ανέφεραν. Ακόμα, κατήγγειλαν ότι έκλειναν τα παιδιά σε κλουβί για πουλιά για μέρες χωρίς να τους δίνουν τροφή.

Υπήρχαν πολλά επεισόδια σε βάρος των παιδιών ανέφεραν. Ακόμα, κατήγγειλαν ότι έκλειναν τα παιδιά σε κλουβί για πουλιά για μέρες χωρίς να τους δίνουν τροφή.

Κατά πληροφορίες οι γονείς αυτοί κατήγγειλαν και κακοποιητικές συμπεριφορές υποστηρίζοντας ότι έκλειναν τα παιδιά σε κλουβιά. Επίσης, η μητέρα είπε ότι αν και πήγαινε συχνά τρόφιμα στην «Κιβωτό του Κόσμου», όταν συναντούσε τα παιδιά της αυτά έλεγαν ότι πεινούσαν.

Η καταγγελία αυτή για όσα συνέβαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου» με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται παρέμβαση εισαγγελέα ανηλίκων έρχεται να προστεθεί στη σειρά των όσων έχουν αναφέρει τα τελευταία 24ωρα γονείς, εθελοντές και άλλα άτομα.

Ένταση στην «Κιβωτό του Κόσμου»: Γονείς ζητούν πίσω τα παιδιά τους και έσπασαν την πόρτα
Ένταση στην «Κιβωτό του Κόσμου»: Γονείς ζητούν πίσω τα παιδιά τους και έσπασαν την πόρτα

 lykavitos.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.