Αναζητείται ο Στράτος Μαυροειδάκος στα όρια του αυτοφώρου μετά από μήνυση ειδικού φρουρού



 Η μήνυση υποβλήθηκε από ειδικό φρουρό στον συνδικαλιστή και γενικό γραμματέα της ΣΕΦΕΑΑ Στράτο Μαυροειδάκο, για παράβαση καθήκοντος, απειλή κατά της ζωής του και εξύβριση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από τα γραφεία της ΣΕΦΕΑΑ στους Αμπελόκηπους, όταν συναντήθηκαν ο ειδικός φρουρός με τον γενικό γραμματέα.

Ο κος Μαυροειδάκος ερωτήθηκε σχετικά με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα που έχει στην κατοχή του ενώ βρίσκεται εκτός υπηρεσίας. Έξαλλος, ο γενικός γραμματέας επιτέθηκε λεκτικά στον ειδικό φρουρό λέγοντάς του “θα σε σκοτώσω”, ενώ κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χτυπήσει.

Ο ειδικός φρουρός μετά το περιστατικό, υπέβαλε ονομαστική μήνυση σε αστυνομικό τμήμα, ενώ εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το Policenews, ζήτησε από τον κο Μαυροειδάκο να μας πει τη δική του άποψη για το γεγονός, ωστόσο δεν απάντησε έως αυτή την ώρα.

policenews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.