Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στον ΒΟΑΚ – Από Σταλό έως Νωπήγεια

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη 10/11, στον ΒΟΑΚ, έως και τις 7 Φεβρουαρίου του νέου έτους, οι οποίες θα αφορούν το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης από τη χιλιομετρική θέση 7,8 (περιοχή Σταλός) έως και τη χιλιομετρική θέση 31,6 (κόμβος Νωπηγείων) και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγραμμίσεων, τμηματικά και με κατεύθυνση από Ανατολικά προς Δυτικά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων:

«Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων-εργοταξιακής σήμανσης για την εκτέλεση 



εργασιών σε τμήματα του Β.Ο.Α.Κ. χωρίς διαχωριστικό στηθαίο στον άξονα, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης για τα έτη 2020-2022.»
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από 10.11.2022 έως και 07.02.2023 και αφορούν στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης από τη χιλιομετρική θέση 7,8 (περιοχή Σταλός) έως και τη χιλιομετρική θέση 31,6 (κόμβος Νωπηγείων) και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγραμμίσεων, τμηματικά και με κατεύθυνση από Ανατολικά προς Δυτικά.
Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται με στένωση λωρίδων κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων και την ειδική σήμανση».

haniotika-nea.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.