Τιμωρούν τους επιστήμονες που μας είπαν την αλήθεια… Ο Δρ Bhakdi διώκεται με ψευδείς κατηγορίες για αντισημιτισμό – Αντιμετωπίζει ως 5 χρόνια φυλάκιση! (βίντεο)

 


Μετά απο τον Δρ Peter McCullough, έναν απο τους σπουδαιότερους καρδιολόγους στον κόσμο που το ιατρικό συμβούλιο κινήθηκε να του αφαιρέσει την άδεια, τώρα θέλουν να καταδικάσουν το Δρ Bhakdi με ψεύτικες κατηγορίες αντισημιτισμού, επειδή και οι δύο μας είπαν την αλήθεια για τα εμβόλια.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Δρ Bhakdi αποκάλυψε, ότι η γερμανική κυβέρνηση τον καταδιώκει με εντελώς ψευδείς κατηγορίες για αντισημιτισμό, αλλά ο πραγματικός λόγος που τιμωρείται είναι επειδή μίλησε ανοιχτά ενάντια στο “ιερό” εμβόλιο. Ηταν ένας απο τους πρώτους επιστήμονες που απέτρεψε τον κόσμο να κάνει τις δολοφονικές ενέσεις και το σύστημα θέλει να τον τιμωρίσει.


Εάν καταδικαστεί, ο Δρ Bhakdi θα αντιμετωπίσει εώς και 5 χρόνια φυλάκιση…

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής μικροβιολόγος και ιολόγος Sucharit Bhakdi MD έχει κερδίσει πολλά ιατρικά και επιστημονικά βραβεία και έχει περισσότερες από 300 ερευνητικές εργασίες με αξιολόγηση από ομοτίμους.

Ο Δρ Bhakdi ήταν ένας από τους πρώτους κορυφαίους γιατρούς παγκοσμίως που προειδοποίησε για τις θανατηφόρες και εξουθενωτικές επιπτώσεις του εμβολίου Covid και όπως στη συνέχεια αποδείχτηκε, είχε σε όλα δίκιο. Υπάρχουν πλέον αποδείξεις ότι εάν οι ενέσεις φτάσουν στην καρδιά ή στον εγκέφαλο, το καταστρέφουν χωρίς να υπάρχει περιθώριο να επανέλθει στην αρχική κατάστασγ.

Ο Δρ Bhakdi μιλάει με αυτοψίες και αποδείξεις που παρουσίασε και εξηγεί: «Σε πολλά μέρη του εγκεφάλου ενός νεκρού άνδρα, ο γιατρός βρήκε το ίδιο πράγμα. Βρήκε τις τοξικές πρωτεΐνες ακίδας στα μικρότερα τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου. Δεν υπάρχει επισκευή γιατί αυτό που διαπίστωσε ο γιατρός ήταν ότι αυτά τα μικρά αγγεία δέχθηκαν επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα και καταστράφηκαν.

Αυτός ο καημένος άνθρωπος πέθανε επειδή τα εγκεφαλικά του κύτταρα πέθαιναν. Ο ίδιος ασθενής που πέθανε, είχε αυτό το πολυεστιακό, που σημαίνει σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, νεκρώνει τον εγκέφαλο, προκαλεί εγκεφαλίτιδα και έπειτα θάνατο. Αυτό συμβαίνει σε πολλά άτομα. Χάνουν την προσωπικότητά τους. Χάνουν τα μυαλά τους. Χάνουν την ικανότητά τους να σκέφτονται. Αποκτούν άνοια. Πολλοί δεν μπορούν να ακούσουν ή να μιλήσουν άλλοι δεν μπορούν να δουν.



Δεν είναι πια οι άνθρωποι που ήταν. Είναι κατεστραμμένα ανθρώπινα όντα. Το μυαλό τους καταστρέφεται. Ο γιατρός που έκανε την έρευνα έπρεπε να την δημοσιεύσει και ήταν κάτι τόσο τρομερό που έπρεπε να δημοσιεύθει αμέσως. Αυτό δημοσιεύτηκε την 1η Οκτωβρίου 2022 στο «Vaccine», το οποίο είναι ένα κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό.

Έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους που σημαίνει πως έγινε αποδεκτό αμέσως. Μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε. Σας παρακαλώ να το διαβάσετε μόνοι σας. Ο γιατρός που έκανε την αυτοψία διαπίστωσε ότι εκτός από αυτά τα τρομερά πράγματα που συνέβαιναν στον εγκέφαλο, τα ίδια πράγματα συνέβαιναν και στην καρδιά του ασθενούς.

Αυτό σημαίνει ότι το γονίδιο που οι δράστες ενέθηκαν σε δισεκατομμύρια ανθρώπους φτάνει στα αγγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς. Σκοτώνουν ανθρώπους. Σκοτώνουν ανθρώπους με τον πιο τρομερό, τρομακτικό και βασανιστικό τρόπο.

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ, ο Δρ. Μάικ Γέιντον και εγώ λέμε πάντα το ίδιο πράγμα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν γνωριζόμασταν μέχρι που ήρθε ο Covid, και υπάρχουν τόσοι άλλοι επιστήμονες. Δεν είναι ανόητοι, είναι μεγάλοι επιστήμονες και άνθρωποι, και αν όλοι λένε το ίδιο πράγμα, πρέπει να αρχίσετε να πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε δίκιο. Αν έχουμε δίκιο, και ίσως σκοτώνεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου και τους αγαπημένους σου. Γιατί συνεχίζεις να το κάνεις αυτό.
Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει τις ενέσεις τώρα, ο Covid είναι μια «εγκληματική φάρσα».

Κλείνοντας, ο Δρ Bhakdi είπε, «Φοβάμαι να το πω, αλλά μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο, ήμουν επιστήμονας. Τώρα, βλέπω τι συμβαίνει. Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι συνάδελφοί μου και οι φίλοι μου που μου λένε ότι πρόκειται για σχεδιασμένη γενοκτονία μπορεί να έχουν δίκιο. Δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι στο μυαλό μου δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση.

Είναι σαφές ότι αυτά τα εμβόλια βασισμένα σε γονίδια δεν χρειάζονται επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με έναν φονικό ιό που καταστρέφει την ανθρωπότητα. Όποιος πει το αντίθετο, θα πει ψέματα. Δεύτερον, είναι προφανές ότι αυτά τα λεγόμενα εμβόλια δεν θα μπορούσαν ποτέ να προστατεύσουν από τη μόλυνση. Τρίτον, και το χειρότερο, αυτά τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια είναι φτιαγμένα εργαλεία που έχουν εισαχθεί με σκοπό να καταστρέφουν το ανθρώπινο σώμα, για να καταστρέψουν τους ανθρώπους…

anazitiseis


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.