Παραδόθηκε ο 26χρονος Αλβανός που παρέσυρε και τραυμάτισε την 21χρονη Xανιώτισα

 

Ενώπιον των αστυνομικών Αρχών εμφανίστηκε ο 26χρονος Αλβανός, ο οποίος οδηγούσε το μαύρο Skoda το οποίο παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, χθες το βράδυ ο 26χρονος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δια αντιπροσώπου, πως προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών Αρχών σήμερα το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και η 19χρονη συνοδηγός που συνελήφθη χθες μετέφερε στους αστυνομικούς πως πρόθεση του 26χρονου είναι να σταματήσει να κρύβεται.

Λίγα λεπτά πριν τις 11.00 ο 26χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στην οδό Εγνατία, πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Καθώς έχει παρέλθει η χρονική διάρκεια του αυτοφώρου, η τύχη του 26χρονου θα αποφασιστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά το ατύχημα. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης έδειξε τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Πρόκειται για έναν Έλληνα 44 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 44χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι ενόψει πώλησης του οχήματος, το έδωσε σε άτομο για να το δοκιμάσει. Κατονόμασε, μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί η εμπλοκή του.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.