Ύποπτοι με αυτοκίνητο εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ [τραυματίες 2 αστυνομικοί]



 Δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό, μετά από σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο είχε κριθεί ύποπτο και επιχείρησαν να ελέγξουν τον οδηγό του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:20 το απόγευμα της Δευτέρας (7/11), σε ένα δημοτικό χώρο στάθμευσης στην Ελευσίνα, όταν οι δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στο σημείο. Ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς και βάζοντας όπισθεν χτύπησαν μοτοσυκλέτα των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και κατά πληροφορίες κινήθηκαν προς το Ζεφύρι.

Οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣΝΑ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις, ενώ συνάδελφοί τους διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων στο όχημα.

policenews

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.