Επική ανατροπή η Κ19 των Χανίων και μεγάλη νίκη, 3-1 την Καλαμάτα


Επική ανατροπή η Κ19 των Χανίων και μεγάλη νίκη, 3-1 την Καλαμάτα (+pics_

Μετά από μια τρομερή εμφάνιση η Κ19 των Χανίων νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2

 Μάλιστα η νίκη, που ήταν η δεύτερη σε τρία ματς για την ομάδα μας, ήρθε με μια επική ανατροπή στο τέλος, με τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη να κάνουν κατάθεση ψυχής. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 85’ αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ με Γκολόσι και Γιάννη Μπραουδάκη (2) για να πανηγυρίσουν έτσι τη σπουδαία νίκη με την οποία έφτασαν τους 7 βαθμούς, διατηρώντας φυσικά το αήττητο.

Επική ανατροπή η Κ19 των Χανίων και μεγάλη νίκη, 3-1 την Καλαμάτα (+pics_

Τα Χανιά ήταν καθηλωτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας τον απόλυτο και κυρίαρχο έλεγχο δημιουργώντας πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο παρά τη σωρεία ευκαιριών οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τους φιλοξενούμενος αντίθετα σε μια ανύποπτη φάση να σημειώνουν γκολ με τον Παναγιώτη Φράγκο στο 85’.

Όμως τα παιδιά της ομάδας μας δεν παραιτήθηκαν ούτε επηρεάστηκαν από την άσχημη τροπή που πήρε ο αγώνας λίγο πριν το τέλος. Αντίθετα πείσμωσαν, έδειξαν τεράστια ωριμότητα και βγάζοντας χαρακτήρα κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα. Δυο λεπτά μετά το γκολ της Καλαμάτας,  ο Γκολόσι ισοφάρισε σε 1-1 στο 87’, ενώ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπραουδάκης έδωσε το προβάδισμα στα Χανιά μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 90+6’ σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μέσα σε αποθέωση.

Επική ανατροπή η Κ19 των Χανίων και μεγάλη νίκη, 3-1 την Καλαμάτα (+pics_

Ένα αποτέλεσμα που σκόρπισε μεγάλη χαρά σε όλο το σύλλογο και γέμισε υπερηφάνεια όσους βρέθηκαν σήμερα στο Βαρύπετρο όχι μόνο για τη νίκη, αλλά κυρίως για τον τρόπο που ήρθε αυτή!

Ρέφερι του αγώνα ήταν ο Τρίγκας (ΕΠΣΧ), η διαιτησία του οποίου προκάλεσε ωστόσο πολλά ερωτηματικά! Βοηθοί του ήταν οι Λογαρίδης και Μπαντά (επίσης του συνδέσμου Χανίων)

Επική ανατροπή η Κ19 των Χανίων και μεγάλη νίκη, 3-1 την Καλαμάτα (+pics_

Χανιά (Βασίλης Παπαδάκης): Δεσποτόπουλος, Μάγγος, Νίκας, Κουκουράκης Μ., Γκολόσι, Χαλίλι, Μπραουδάκης, Μπίτι (67’ Καπαράκης), Κουκουράκης Λ. (37’ Εξαρχος, 86’ Βενέτης), Τσούτσης, Μπαλίου (86’ Κρομυδάκης)

Καλαμάτα (Κακαλέτρης): Τσιφτσής, Θεοφιλόπουλος, Γκότσης, Λεβνεντάκης, Δημόπουλος (61’ Παπαδόπουλος), Μπουρίκας (69’ Μαναρώλης), Τρουπάκης (69’ Γιακουμάκης), Φράγκος Α., Δημητρίου (46’ Φράγκος Π.), Λακριντής, Δρούγας.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.