18χρονη μπήκε σε κρεοπωλείο για ψώνια και τη «χούφτωσε» ο κρεοπώλης!



 Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε κρεοπωλείο στο Αιγάλεω από τον 73χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, έπεσε μια γυναίκα μόλις 18 ετών, που δεν μπορούσε να πιστέψει την τροπή που πήρε η επίσκεψη στην επιχείρηση.

Αμέσως μετά η γυναίκα ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, είχε επισκεφθεί το κρεοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Δημαρχείου στο Αιγάλεω στις 15:50 το απόγευμα του Σαββάτου.

Την ώρα που η γυναίκα είχε κάνει την παραγγελία της, ο 73χρονος την πλησίασε και την θώπευσε σε επίμαχα σημεία του κορμιού της. Η κοπέλα Κ.Μ. αφού έφτασαν οι αστυνομικοί, τους εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί με τα στελέχη της ασφάλειας να του περνούν χειροπέδες.

Σε βάρος του 73χρονου ασκήθηκε δίωξη για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

lawandorder.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.