Σεπόλια: Οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας αναγνώρισε η 12χρονη – Μέσα στις επόμενες ώρες τα νέα εντάλματα σύλληψης

 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σε αυτήν κατάθεσή της, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε επιπλέον τέσσερα ή πέντε άτομα από τους βιαστές της, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με τον 53χρονο μαστροπό.

Αναμένεται να εκδοθούν 3 εντάλματα σε άτομα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη ότι ήταν αυτά που την βίασαν. Τα εν λόγω άτομα είναι ανάμεσα στα 15 που έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές, και τα οποία, όταν έδειξαν οι αστυνομικοί στην ανήλικη από φωτογραφίες, εκείνη τα αναγνώρισε.

Μάλιστα σε κάποιες από τις φωτογραφίες η 12χρονη έβαλε τα κλάματα. Η κατάθεση της ανήλικης έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου.

Παράλληλα, δύο ακόμη άτομα εμφανίστηκαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ, τα οποία είχαν μπει στην πλατφόρμα και πιθανότητα να είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη.

Τα εντάλματα κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθούν σήμερα, σύμφωνα με το Mega, ενώ το παιδί περιέγραψε σε κάποιο οίκο που την πήγαιναν, όσα φρικιαστικά έζησε. Οι αστυνομικοί έδειξαν στην 12χρονη φωτογραφίες από κάποιους οίκους ανοχής, έναν από αυτούς που είναι στο κέντρο της Αθήνας, τον αναγνώρισε.

lawandorder

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.