10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά.

 Μήπως δεν σας αρέσει η δουλειά που βρίσκεστε και ψάχνετε για μια καινούργια καριέρα γεμάτη προκλήσεις; Ή μήπως απλά θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας του γραφείου; Θα σκεφτόσασταν να κάνετε μια δουλειά που θεωρείται διασκεδαστική, αλλά τελείως εξωπραγματική;

Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε τις πιο παράξενες δουλειές του κόσμου, που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως:

η εκπαίδευση σας, η ιδιοσυγκρασία σας και οι αντοχές σας σε ιδιαίτερα αντίξοες ή αηδιαστικές περιστάσεις. Αν πιστεύετε ότι έχετε τα προσόντα για τις παρακάτω παράξενες δουλειές, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας.

1.Καλλιτέχνης ιατρικών τατουάζ

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 1

New Hair Institution website

Σε αυτούς απευθύνονται οι άνθρωποι που έχουν σοβαρές ουλές από ατυχήματα ή ασθένειες. Βοηθούν στην συγκάλυψη αυτών των ουλών, χρησιμοποιώντας χρώματα από τις φυσικές χρωστικές ουσίες του δέρματος.

2.Ταριχευτής

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 2

Mubi website

Όπως είπαμε, κάποιες εργασίες χρειάζονται γερό στομάχι. Ο ταριχευτής διατηρεί τα πτώματα για να μπορούν η οικογένεια και οι φίλοι να πουν ένα τελευταίο αντίο.

3.Εκτροφέας εργαστηριακών αρουραίων

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 3

How stuff works website

Αυτοί οι άνθρωποι εκτρέφουν τρωκτικά για επιστημονική χρήση, οπότε πρέπει να έχουν μια βαθιά κατανόηση της βιολογίας, της γενετικής και των αρουραίων.

4.Εκπαιδευτής παιδιών

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 4

Ron Tarver

Αυτοί οι άνθρωποι κρατούν τα παιδιά απασχολημένα και χαρούμενα κατά την διάρκεια φωτογραφήσεων και γυρισμάτων. Καμιά φορά, μαθαίνουν στα παιδιά να παίξουν σωστά τον ρόλο τους.

5.Ψυχολόγος σκύλων

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 5 Army Medicine

Αυτοί οι ψυχολόγοι βοηθούν σκύλους που έχουν κατάθλιψη ή είναι πολύ επιθετικοί. Αν είναι πολύ καλοί, μπορεί να πάρουν και δική τους εκπομπή.

6.Εξω-μετεωρολόγος

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 6

The National Severe Storms Laboratory website

Μελετούν τον καιρό των άλλων πλανητών. Γιατί το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζουμε.

7.Γυμναστής αλόγων

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 7

Alpha

Ακόμα και τα άλογα χρειάζονται την ημερήσια προπόνηση τους, για να κρατιούνται σε φόρμα.

8.Μαχητές πειρατών

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 8

Με την άνοδο της πειρατείας στον Ινδικό Ωκεανό είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φύλακες για την προστασία των πλοίων. Οι περισσότεροι είναι πρώην στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων. Η εκπαίδευση είναι αναγκαία και απαραίτητη.

9.Ο άνθρωπος που βγάζει το δηλητήριο από τις αράχνες

Αν θέλετε να κάνετε αυτή την δουλειά, δεν πρέπει να φοβάστε καθόλου. Το δηλητήριο των αραχνών χρησιμοποιείται συχνά για εργαστηριακές δοκιμές.

10.Μασκότ αθλημάτων

10 δουλειές που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. - Εικόνα 9

Sangudo

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από τραυματισμούς στο κεφάλι που σχετίζονται με την θερμότητα, επειδή τα κουστούμια είναι ζεστά και βαριά.


newside.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.