Τα Χανιά νίκησαν 1-0 την Καλαμάτα με καλή απόδοση και κοιτάζουν ψηλά

 

Σημαντική νίκη με καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα τα Χανιά στο γήπεδο Περιβολίων με αντίπαλο την πολυδιαφημισμένη ομάδα της Καλαμάτας που πριν. καν αρχίσει το πρωτάθλημα την είχαν χρίσει πρωταθλήτρια.

Το προπονητικό τίμ της ομάδας των Χανίων  είχε στήσει πολύ έξυπνα την ομάδα κλείνοντας τους χώρους στο κέντρο  με αποτέλεσμα να κλέβουν μπάλες και να βγαίνουν στην αντεπίθεση.

Η ομάδα της Καλαμάτας είχε μια φλύαρη κυκλοφορία στο δικό της μισό του γηπέδου χωρίς όμως να φτάνει με αξιώσεις στην εστία του Κατσιμήτρου.

Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση και νίκη της ομάδας των Χανίων γέμισε αισιοδοξία τους φιλάθλους που παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι. 

21’ Πλασέ του Μπουτσάκη σταθερά στη γωνία του ο Ταΐρης.
30’ Ο Μπακαγιόκο ανατρέπει τον Ιμεραλιλάι και δίνεται πέναλτι. Ο Μάναλης από τα 11 βήματα είναι εύστοχος, ανοίγοντας το σκορ για τα Χανιά.
42’ Αντεπίθεση για τα Χανιά, με τον Ρότσα να κόβει την μπάλα στην καρδιά της περιοχής της Καλαμάτας, δεν παρεμβάλλεται όμως κανένα πόδι ποδοσφαιριστή και η ευκαιρία χάνεται.
45+ Μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά με το σόι του Μανώλη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
69’ Σουτ από τον Τάτο στην αγκαλιά του Κατσιμήτρου η μπάλα.
89’ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αναστασόπουλου για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπάτζιο.
90+4’ Κόρνερ από τον Αρναρέλλη η κεφαλιά από το κέντρο της άμυνας των Χανίων από τον Μπακαγιόκο περνά ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Κατσιμήτρου.

Διαιτητής: Βάτσιος Αριστείδης (Δυτ.Αττικής)
Βοηθοί: Πλάκας, Μανούρας (Δυτ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)

Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης – Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Ναζίμ (85’ Γκαντσιέρ), Μπουτσάκης (72’ Καρλίτος), Κόλα (72’ Πολίτης), Ελευθεριάδης (64’ Μπανγκουρά), Μάναλης.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος (82’ Κόκκορης), Λουπάνο (56’ Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Μανινγκά (63’ Αρναρέλλης), Παπατόλιος, Μπενίτεθ (56’ Conseisao), Τάτος, Βασιλόγιαννης (83’ Ασίγκμπα), Ρόβας, Πασάς.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.