Κακός ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στην Τρίπολη!

 

Ο ΟΦΗ δεν έκανε καλή εμφάνιση, αδράνησε σε δύο φάσεις με αποτέλεσμα να γυρίσει με άδεια…χέρια από την Τρίπολη γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για την 6η αγωνιστική της Super League.

02/10/2022 15:00
SUPER LEAGUE 1 - 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΟΦΗ πίεζε ψηλά την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα να της χαλάσει το παιχνίδι και να μην μπορεί να βγει από τα καρέ της. Μάλιστα έχασε και σημαντική ευκαιρία με τον Γκερέρο για το 1-0, όμως η προβολή του σταμάτησε στον Παπαδόπουλο.

Από εκεί και μετά ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την απόδοση του και στο 19ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν η άμυνα του ΟΦΗ σάστισε και ο Μπαράλες βρήκε με το κεφάλι τον Τιλίκα ο οποίος με άπιαστο σουτ έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι ωστόσο έδωσαν μπάλα στους παίκτες του ΟΦΗ που δεν το εκμεταλλεύτηκαν αφού η δημιουργία τους δεν ήταν καλή.

ADVERTISING

Σα να μην έφτανε αυτό για τον ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης στο 44ο λεπτό κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Μπαρτόλο να πασάρει στην κόντρα επίθεση στον Γκαρντάφσκι ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Νίκος Νιόπλιας έκανε δύο αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα του ΟΦΗ, ωστόσο και πάλι ο Αστέρας ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο με μακρινά σουτ, ενώ στο 59′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν μετά από παιδικό λάθος του Ντιουσέ, ο Γκαρντάφσκι σέντραρε, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά με τον Στέφενς να διώχνει εντυπωσιακά.

Ο Στίβενς κράτησε τον ΟΦΗ και στο 62ο λεπτό, όταν ο Μπερτόλο μπήκε στην περιοχή πλάσαρε, ο τερματοφύλακας των ασπρόμαυρων έδιωξε, ενώ και στην επαναφορά του Μπερτόλο είχε απάντηση.

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ όσο πλησίαζε το φινάλε της αναμέτρησης πίεζε για το γκολ που θα τον ξανά βάλει στο παιχνίδι, όμως η μεγάλη ευκαιρία του Γκερέρο στο 78′ σταμάτησε πάνω στον Παπαδόπουλο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την Τρίπολη παραμένοντας χαμηλά στην βαθμολογία με 4 βαθμούς και πλέον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

grandsport.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.