Σασμός 7 έως 11: Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης

 

Σασμός: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (19/9 έως 22/9 )

Σασμός: Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος…

Σασμός επεισόδια 7-8-9-10-11

Επεισόδιο 07:
Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος ανομολόγητο…Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό… Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!

Επεισόδιο 08:
Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει…

Επεισόδιο 09:
Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων… Την ίδια ώρα, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Καλλιόπη στο γραφείο της Εισαγγελίας.

Επεισόδιο 10:
Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παυλή απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παυλή. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παυλής ορκίζεται εκδίκηση, ενώ έξω από το νεκροταφείο τον περιμένει ο πραγματικός αντίπαλός του.

Επεισόδιο 11:
Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

candianews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.