Χωρίς τηλέφωνο και Ίντερνετ πάνω από 3000 συνδρομητές στα Χανιά

Μια τεράστια ζημιά στα δίκτυα του ΟΤΕ στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Κυδωνίας, έχει αφήσει χωρίς πρόσβαση στην σταθερή τηλεφωνία αλλά και στο διαδίκτυο, περισσότερους από 3.000 συνδρομητές.

 Η ζημιά στο δίκτυο προκλήθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας, ενώ σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του kriti360, προκλήθηκε από εργασίες που εκτελούσαν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή της Αγυιάς κατά την διάρκεια των οποίων, μετά από πιθανότατα κάποιον λάθος χειρισμό, “χτυπήθηκε” το δίκτυο της Cosmote.

Η βλάβη θεωρείται αρκετά σοβαρή και επηρεάζει τις περιοχές Αγυιά, Βαρύπετρο, Δαράτσος, Γαλατάς, Γλάρος, Καλαμάκι, Σταλός και Αγία Μαρίνα.

Τα συνεργεία του ΟΤΕ εργάζονται πυρετωδώς, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, καθ’ όλη την διάρκεια της νύκτας.  Οι εκτιμήσεις για τον χρόνο αποκατάστασης της ζημιάς, αναφέρουν πως αυτή θα γίνεται τμηματικά, από απόψε – Δευτέρα – το βράδυ, με την οριστική επιδιόρθωση συνολικά για τους συνδρομητές που έχουν πληγεί, να τοποθετείται το πρωί της Τρίτης 25/10/2022.

kriti360.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.