ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Π ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 1-1

 

H ομάδα του Μινωταύρου  παραχώρησε ισσοπαλία 1-1 στον πρώτο φετινό της αγώνα σε επίπεδο πρωταθλήματος απέναντι στον Πανακρωτηριακό.
Το παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα στις Μουρνιές, με τον Μινώταυρο να επιδιώκει στη νίκη ώστε να ξεκινούσε την σεζόν με το "δεξί", αλλά τελικά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ισόπαλο.
Το 1-0 σημειώθηκε από το γκολ του Βόρφι στο 58’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στο τείχος που είχαν στήσει οι παίκτες του Πανακρωτηριακού και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Ρωμανιά, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 76’ με δυνατό σουτ του Πετίκα.

Ο ππονητής της ομάδας του Μινώταυρου απουσίαζε λόγω οικογεννειακού προβλήματος και
Χρέη προπονητή ανέλαβε εκτάκτως ο Χρήστος Νταγκουνάκης.
Διαιτητής: Τρίγκας. Βοηθοί: Ψιλιτέλης – Κοτσιφάκης
Μινώταυρος: Λαζαρίδης, Θάνος, Δαμανάκης, Σούλκε, Νταγιάκος, Μαξίμ (62′ Χατζής), Βόρφι, Παπαδάκης Μαν. (46′ Ανδρουλάκης), Κουκάκης (74′ Κούτσικος), Περδικάκης (80′ Αναστασόπουλος), Ζαγκουντίνος (62′ Σεληνιωτάκης)
Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Ρωμανιάς, Βουρβαχάκης, Καπούλας, Μακράκης (73′ Πολιτάκης), Πέτικας, Παπαδάκης Β., Τσαρτσίου (73′ Λαμπρινός), Αννινος (61′

 Σαριδάκης), Παπαδεράκης (57′ Ανδρεαδάκης Ν.), Μανουσάκης, Γκιούλα

πληροφορίες 

Minotavros Mournion Fc

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.