Αναβαθμισμένη απειλή: Δοκιμή κινητήρα για το μαχητικό UAV Kizilelma της τουρκικής βιομηχανίας (βίντεο)

 

Εμείς δίνουμε BMP-1 και ρουκέτες RM-70 και οι Ουκρανοί κινητήρες στους Τούρκους

Η εξέλιξη του Kizilelma είναι γρήγορη καθώς σε κάπου ενάμιση χρόνο από την παρουσίαση του αρχικού σχεδίου πλέον έχουμε την πρώτη πτήση!

Το εγχώριας ανάπτυξης αεριωθούμενο της τουρκικής βιομηχανίας με ουκρανικό κινητήρα και εγχώριας ανάπτυξης όπλα θα αποτελέσει το επόμενο επίπεδο απειλής της τουρκικής πλευράς προς την ΠΑ και την αεράμυνα.

Μπορεί πολύν να το συγκρίνουν με τα καλύτερα αμερικανικά και να αναφέρουν ότι είναι ακόμα ένα έργο για να “τρώει ο Ερντογάν” αλλά η αλήθεια είναι ότι γίνεται παραγωγή και η σωρευμένη τεχνογνωσία των Bayraktar μαζί με την συνεργασία με την ουκρανική βιομηχανία (τουρμποφάν κινητήρας Ivchenko AI-25TLT ) δείχνει πλέον την επόμενη απειλή.

Το νέο αυτό drone – μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου MIUS (Muharip İnsansız Uçak Sistemi – Σύστημα Μη Επανδρωμένου Μαχητικού Αεροσκάφους), αναμένεται να επιχειρεί για πέντε ώρες σε υψόμετρο 35.000 ποδιών, με μέγιστο βάρος απογείωσης 5,5 τόνους, ωφέλιμο φορτίο 1,5 τόνο και με ταχύτητες έως και 0,64 Mach.

Επίσης, ανέφερε ότι έχει τη δυνατότητα να προσγειώνεται και να απογειώνεται από πολεμικά πλοία με μικρούς διαδρόμους όπως το TCG Anadolu του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

pronews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.