Τέλος οριστικά η Ξάνθη από την SL2

 

Δήλωσε παραίτηση στη διοργανώτρια και στις αρμόδιες αρχές

Τέλος οριστικά από την SL 2 η Ξάνθη. Εδώ και καιρό φαινόταν προς τα πού πηγαίνει η κατάσταση με τους Θρακιώτες και τη Δευτέρα (19/9) ήρθε η σχετική επιβεβαίωση.

Η Ξάνθη ενημέρωσε τη διοργανώτρια και όλες τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές πως δεν είναι δυνατόν να παίξει τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 2. Ένα κλαμπ χωρίς διοίκηση, χρηματοδότες και παίκτες, δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Για μία ακόμη σεζόν η δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας ξεκινάει με κενά και αλλαγές στους συμμετέχοντες. Η κλήρωση έχει γίνει με την Ξάνθη, αλλά πλέον υπάρχει σαφές μπέρδεμα. Η Ηλιούπολη είναι η πρώτη επιλαχούσα. Εκείνη θα πάρει τη θέση της έχοντας τερματίσει 5η στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Μετά την Ξάνθη αναμένεται να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες εκτός απροόπτου και ο Εργοτέλης. Έχει παρθεί η απόφαση να παίξει στη Γ’ Εθνική εκείνος και εφόσον κλειδώσει και επίσημα, θα αντικατασταθεί από τον ΠΑΟ Ρουφ.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.