Καμία επιστροφή στους συνταξιούχους δια στόματος Σταϊκούρα

 

Έσβησε κάθε χαμόγελο των συνταξιούχων ο Χρήστος Σταϊκούρας για τα αναδρομικά

Τέλος σε κάθε συζήτηση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων έβαλε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ειδικότερα, απαντώντας στην Έφη Αχτσιόγλου -κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Meeting Point» στο newsbomb.gr - είπε με νόημα: «Εμείς είπαμε ότι θα επιστραφούν τα αναδρομικά; Είδατε στη Θεσσαλονίκη να λέμε για τα αναδρομικά;»

Ο διάλογος Σταϊκούρα - Αχτσιόγλου

Αχτσιόγλου: Εμείς θα επιστρέψουμε αυτό που δικαιούνται οι συνταξιούχοι και το οποίο περιέκοψε η δικιά σας κυβέρνηση το 2012 και δεν επέστρεψε ποτέ. Εσείς μάλλον δηλώνετε ότι δεν θα επιστραφούν ποτέ στους συνταξιούχους τα αναδρομικά τους.

Σταϊκούρας: Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες.

Αχτσιόγλου: Δεν θα επιστραφούν δηλαδή ποτέ τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.

Σταϊκούρας: Εμείς είπαμε ότι θα επιστραφούν τα αναδρομικά; Είδατε στη Θεσσαλονίκη να λέμε για τα αναδρομικά; Στους συνταξιούχους και στους Έλληνες πολίτες είμαστε ειλικρινείς, ψεύτες δεν είμαστε. Εμείς ψέματα δεν λέμε και δεν έχουμε αυταπάτες.

Αχτσιόγλου: Ψηφίσατε την 13η σύνταξη; Είπατε ότι θα διατηρηθεί; Την κόψατε όταν ήρθατε στην κυβέρνηση; Και μου λέτε ότι είστε ειλικρινείς απέναντι στους συνταξιούχους; Εσείς δεν την κόψατε;

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.