Με τιμωρεί το κράτος που έδωσα πανελλήνιες και μπήκα στη σχολή Αστυφυλάκων - κείμενο αστυνομικού



 

Κείμενο αστυνομικού που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα bloko.gr:

Δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τη προκήρυξη το συνοριακών φυλάκων με την οποία πέφτει ταφόπλακα σε όσους αστυνομικούς περιμένουν τη σειρά τους για μια θέση στο τόπο συμφέροντος τους.

Σας παραθέτω το παράδειγμα τις Δ.Α Δράμας όπου έχει κέντρο κράτησής μεταναστών εδώ και 7 χρόνια το οποίο και φυλάσσεται από αστυνομικούς με απόσπαση και περίμενα με κάποια στιγμή να γίνουν μεταθέσεις αστυνομικών για να το επανδροσουν με μόνιμο προσωπικό και μια ευκαιρία να πάρουμε μετάθεση στο τόπο μας που είναι αρκετά δύσκολο.

Ξαφνικά η κυβέρνηση προκηρύσσει θέσεις συνοριακής για αυτά τα κέντρα με αποτέλεσμα να χάνετε οποιαδήποτε πιθανότητα να πάρουμε μετάθεση για το τόπο μας.

Επισης για να γνωρίζετε οι συνοριακοι στα επόμενα 8 χρόνια γίνονται αστυφύλακες και καλύπτουν οργανικές θέσεις Αστυφυλάκων φαύλος κύκλος δλδ.εχω 15 χρόνια στην Αθήνα και ειμα 45 θέση στην επετηρίδα για μετάθεση στο τόπο καταγωγής μου τη Δράμα.

Με τιμωρεί το κράτος που έδωσα πανελλήνιες και μπήκα στη σχολή Αστυφυλάκων.

Αυτο είναι το κράτος δικαίου που για λίγους ψήφους καταστρέφει όνειρα και ελπίδες.

ενα μεγάλο ευχαριστώ στους <<αγαπητούς συνδικαλιστές >>που βοηθούν το έργο της εκάστοτε κυβέρνησης και το μόνο που κάνουν είναι να προετοιμάζουν το έδαφος τους για τη στιγμή που και οι ίδιοι θα <<ΚΑΤΕΒΟΥΝ>>στη πολιτική.

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους από το πατέρα μου που εδώ και 15 χρόνια ελπίζει ότι θα είμαι δίπλα του.

(πηγή:  bloko.gr )

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.