Λεουτσάκος: O Αυγενάκης πολέμησε την αναδιάρθρωση

Πέφτουν πια οι μάσκες: Αδειάζει Αυγενάκη ο Λεουτσάκος – “Πολέμησε την αναδιάρθρωση”!

Δήλωση με νόημα από τον επικεφαλής της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 – Football League στο a-sports.gr με αιχμές κατά Αυγενάκη! * Γιατί είπε στη διάρκεια του συμβουλίου της ΕΠΟ «έχεις πάθει Αλσχάϊμερ» στον Φούσεκ

H αναδιάρθρωση ως προς την αύξηση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα 1 «κόλλησε» και έληξε άδοξα με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Δευτέρα (3/8)… Ωστόσο, προκύπτουν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα μετά από αυτή τη συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος έδωσε… μάχη για την αναδιάρθρωση και κοντραρίστηκε ανοιχτά κατά τη συνεδρίαση τόσο με τον ομόλογο του της Σούπερ Λίγκας 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη όσο και τον εμπειρογνώμονα ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ, Πέτρ Φούσεκ, όπου αμφότεροι τάχθηκαν εναντίον της αλλαγής – αύξησης των ομάδων στη κορυφαία κατηγορία.

«Καλά, που μάθαμε από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 1, τον κ. Μπουτσικάρη ότι η θέση του κ. Αυγενάκη είναι να μην γίνει αναδιάρθρωση και σε εμάς έλεγε άλλα…», δήλωσε με νόημα ο Λεουτσάκος στο a-sports.gr για να προσθέσει συνεχίζοντας τις αιχμές του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού: «Περιμένουμε να μας κλείσει ραντεβού με την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα 1 ακόμη…».

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL έκανε δριμεία επίθεση στον Φούσεκ, λέγοντας του: «Έχεις πάθει Αλσχάϊμερ κ. Φούσεκ; Δεν εξηγείτε αλλιώς… Επιλεκτικά θυμάσαι ή δεν θυμάσαι… Ξεχνάς ότι η ΕΠΟ χωρίς να ρωτήσει κανέναν ανέβασε στη Football League αντί 4 που έλεγε η προκήρυξη 8 ομάδες, αυτό δεν είναι αναδιάρθρωση; Τι είναι; Άρα γιατί διαφωνείτε μόνο για την αύξηση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα 1; Πείτε μου αλήθεια, έχεις πάθει Αλσχάϊμερ;».

.sportstonoto.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.