Στα 51 ναυτικά μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας το ''Oruc Reis''

 Eντονη κινητικότητα υπάρχει εδω και λίγες ώρες με το Oruc Reis. Αν και η Κυβέρνηση με τα συστημικά ΜΜΕ θέλουν να περάσουν άλλη εικόνα, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. 

Το ερευνητικό έχει μπει και άλλο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη!  

Με σταθερή νοτιοδυτική πορεία και ταχύτητα το Oruc Reis βρίσκεται 51 μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας έχοντας απλωμένα καλώδια. H κατάσταση παρακολουθείται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε χάρτη και από το Μanu Gomez: 

Tι αναφέρουν τα συστημικά ΜΜΕ: 

''Αμετάβλητη παραμένει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κατάσταση όσον αφορά στο θέμα του τουρκικού ερευνητικού πλοίου «Ορούτς Ρέις» το οποίο εισήλθε χθες εντός του ανατολικότερου σημείου της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Το «Ορούτς Ρέις» συνοδεύεται από βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού Ναυτικού και η κατάσταση παρακολουθείται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.'' 

Κάποιοι είτε δεν κάνουν ρεπορτάζ λόγω διακοπών, είτε μας... δουλεύουν! 

Την ίδια στιγμή, τουρκικά ελικόπτερα πετούν στην Αττάλεια εδώ και λίγες ώρες προς άγνωστη κατεύθυνση.


 .pentapostagma.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.