Εγκαταλελειμμένο κτίσμα κατέρρευσε μέσα στη νύχτα Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα!Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο κατέρρευσε στη διάρκεια της νύχτας. 

Το οίκημα, το οποίο ενοικιαζόταν περιστασιακά από τους ιδιοκτήτες τους, εγκαταλείφθηκε τελικά στην τύχη του και τη φθορά του χρόνου, με αποτέλεσμα γύρω στις 3 τα ξημερώματα να καταρρεύσει και να μετατραπεί σε ένα σωρό από μπάζα. Το ευτύχημα ήταν ότι από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, λόγω του προχωρημένου της ώρας

Το ζήτημα ανέδειξε με ανάρτησή του ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας επισημαίνοντας ότι έχει υποβάλει στις αρμόδιες υπηρεσίες έναν πλήρη κατάλογο με τα επικίνδυνα και ετοιμόρροπα κτίσματα της περιοχής. 

"Κατάρευση στην Αγία Τριάδα" επισημαίνουν χαρακτηριστικά και σημειώνουν:.
"Οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν και έφυγαν στο χωριό. Το νοίκιαζαν περιστασιακά μα δεν ξανανοιάστηκαν. Πληγωμένο και αυτό αποφάσισε να μας δείξει τον εσωτερικό του κόσμο. Τα εγκαταλελειμμένα στην Αγ. Τριάδα καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Ο Σύλλογος έχει υποβάλλει στις αρμόδιες υπηρεσίες ολόκληρο τεύχος με φωτογραφίες και διευθύνσεις επικινδύνων και ετοιμορρόπων. Ώσπου να αποφασίσουν να συνέλθουν οι επιτροπές, να κάνουν αυτοψίες, να συντάξουν πρακτικά θα ψάχνουμε την Αγ. Τριάδα. Οι διαδικασίες και η οχύρωση πίσω από αυτές οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα. Αν όμως συνέβαινε το κακό να έχουμε ανθρώπινα θύματα τότε θα βλέπαμε πώς θα έτρεχαν όλοι να καλυφθούν. Ευτυχώς ήταν 3.00 η ώρα τη νύχτα".

.cretalive.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.