Διακοπή νερού σε περιοχές των Χανίων

Διακοπή νερού σε περιοχές των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 06-07 και από ώρα 8:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στις περιοχές Κατσιφαριανά – Αγ. Σαράντα – Νεροκούρου Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου.

Επίσης την Τρίτη 07-07 και από ώρα 8:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στις περιοχές Τσικαλαριά – ΒΙΟΠΑ – Πλατάνι Δ.Ε. Σούδας.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για τις αναγκαίες εργασίες διασύνδεσης των νέων αγωγών ύδρευσης με τους υφιστάμενους, στα πλαίσια εργολαβίας αντικατάστασης και επέκτασης αγωγών ύδρευσης.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα
Πηγή: Χανιώτικα Νέα
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.