ΠΑΕ Χανιά: Επιστολή Ροκάκη για την αναδιάρθρωση που εφιστά την προσοχή στους τοπικούς φορείς

Καλεί τους θεσμικούς φορείς του τόπου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν έμπρακτα και δημόσια στο πλευρό της ΠΑΕ Χανιά την πραγματική μεταρρύθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. – Έκπληξη με πρόσωπο που προσελήφθη στο πλευρό Ροκάκη.

Η ΠΑΕ Χανιά απέστειλε επιστολή σε πολιτικούς άρχοντες και θεσμικούς φορείς του Νομού Χανίων και της Κρήτης σχετικά με την αναδιάρθρωση στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Στην επιστολή γίνεται κάλεσμα στους βουλευτές Χανίων, κα. Ντόρα Μπακογιάννη και κ.κ. Βασίλη Διγαλάκη, Μανούσο Βολουδάκη και Παύλο Πολάκη, στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή και στον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με την ομάδα μας και με τη θεσμική τους παρέμβαση να διεκδικήσουν έμπρακτα και δημόσια στο πλευρό της ΠΑΕ Χανιά την πραγματική μεταρρύθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περνάει μέσα από την υποβάθμιση του αθλητισμού και της κοινωνίας των Χανίων.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής είναι το εξής:

«ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
& ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ»

Η Π.Α.Ε. Χανιά, η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, είμαστε σίγουροι ότι ήδη γνωρίζετε, υλοποιεί ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για την επαναφορά του Χανιώτικου ποδοσφαίρου εκεί που του αξίζει, δηλαδή στην κορυφή των Ελληνικών πρωταθλημάτων. Στόχος της διοίκησης μας είναι η στοχευμένη, αναβαθμισμένη και μεθοδική διάχυση στον τοπικό αθλητισμό, στην κοινωνία – ιδιαίτερα στη νεολαία – και στην οικονομία των πολύπλευρων ωφελειών από την άνοδο της Π.Α.Ε. Χανιά στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Super League 1.

Κι ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός της Π.Α.Ε. Χανιά είχε ήδη αρχίσει να αποδίδει αγωνιστικούς «καρπούς», η απρόβλεπτη πανδημία COVID-19 βρήκε την ομάδα μας στην τρίτη θέση του σε εξέλιξη πρωταθλήματος της Super League 2. Η Π.Α.Ε. Χανιά, παρά τις επίσημες τοποθετήσεις της στα θεσμικά όργανα δεν κατέστη δυνατόν να επιτύχει τη δίκαιη ολοκλήρωση και των 12 υπολειπόμενων αγώνων του πρωταθλήματος ώστε η ομάδα μας να μη στερηθεί το δικαίωμα να διεκδικήσει στους αγωνιστικούς χώρους την άνοδό της στη Super League 1, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε τις αυστηρές υγειονομικές προφυλάξεις που θα απαιτούσε μια τέτοια εξέλιξη. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Π.Α.Ε. Χανιά, αμέσως μετά την άρση των αυστηρών περιορισμών της πανδημίας COVID-19, είχε ήδη επαναφέρει σε αγωνιστική προετοιμασία το σύνολο των επαγγελματιών αθλητών της, συνδυαστικά με το υποστηρικτικό της προσωπικό, ώστε να είναι πανέτοιμη και ανταγωνιστική στην πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Κατόπιν τούτων, σήμερα έχει «ανοίξει» ένας ευρύτατος διάλογος μεταξύ του συνόλου των εμπλεκομένων φορέων της Πολιτείας και του Ποδοσφαίρου ώστε να συμφωνηθεί ένα ολοκληρωμένο και δίκαιο σχέδιο αναδιάρθρωσης, το οποίο να διασφαλίζει την αναπτυξιακή προοπτική του δημοφιλούς αθλήματος. Απαίτηση για τους πολυάριθμους φιλάθλους και την ομάδα των Χανίων είναι η οποιαδήποτε ευπρόσδεκτη μεταρρύθμιση στο Ποδόσφαιρο της χώρας να μην αδικήσει την πολύπλευρη στρατηγική προσπάθεια των τελευταίων ετών.

Σας καλούμε λοιπόν να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας και με τη θεσμική σας παρέμβαση να διεκδικήσετε έμπρακτα και δημόσια στο πλευρό της Π.Α.Ε. Χανιά την πραγματική μεταρρύθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περνάει μέσα από την υποβάθμιση του αθλητισμού και της κοινωνίας των Χανίων.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Χανιά                                                                                

Αντώνης Ροκάκης

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.