Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεω της ΕΠΟ!!!

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων

«Βόμβα» στην Επιτροπή Εφέσεων, καθώς ο πρόεδρός της υπέβαλε την παραίτησή του

Το CAS δικαίωσε τις θέσεις του ΠΑΟΚ ο οποίος ζητούσε να δικαστεί για την καταγγελία των «ερυθρολεύκων» περί πολυιδιοκτησίας, αλλά τόσο η πειθαρχική επιτροπή της Superleague, όσο και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβαν ως δεσμευτική την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Έτσι λοιπόν το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο έστειλε στα... σκουπίδια την απόφαση της Εφέσεων, επιστρέφοντας τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ και ζητώντας να εκδικαστεί από το μηδέν η υπόθεση.

Η απόφαση αυτή του CAS, ανάγκασε ουσιαστικά τον πρόεδρο της Επιτροπής, Παναγιώτη Φιλόπουλο να παραιτηθεί για «προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους», όπως αναφέρει και το «dikisports.blogspot.com».

Η παραίτηση του κ.Φιλόπουλου ωστόσο συνδέεται με την πρόσφατη απόφαση του CAS. Μάλιστα αυτή δεν θα είναι η μόνη, καθώς αναμένονται κι άλλες παραιτήσεις, με πρώτο επιλαχόντα το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων, Γεράσιμο Βρυώνη, πάντα σύμφωνα με το «dikisports.blogspot.com».

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.