AΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ SUPERLEAGUE 1 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το λογότυπο της ελληνικής Super League

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση στην superleague 1 έχει 2 σενάρια με το πρώτο να είναι πιό πιθανό.

 Η νέα Super League 1  θα έχει 16 ή 18 ομάδες. Ο Πανιώνιος έχει πνιγεί πια στα χρέη και έχει πέσει και αγωνιστικά αφού το πρωτάθλημα της superlaague 1 έχει ολοκληρωθεί σε αντίθεση με την superleague 2 που υπολειπόταν 12 αγώνες δηλαδή 36 βαθμοί. Επομένως η λογική λέει ότι από την Super League 2, πέρα από ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης, θα ανέβει και ο 3ος ΠΑΕ  Χανιά, ενώ παίζει να ανέβει Λεβαδειακός, στο σενάριο τώρα των 18 ΠΑΕ σε Α’ Εθική, χωρίς πάντα να πέσει κανείς. Τώρα ορισμένοι θέλουν τον Πανιώνιο στην superleague1 λόγω ιστορικότητας κ.τ.λ.π . Ο Πανιώνιος έχει πρόβλημα αδειοδότησης και για τις 2 κατηγορίες οπότε όπου και να ξεκινήσει θα ξεκινήσει όπως και πέρυσι με βαθμολογικό μειονέκτημα και αυστηρό περιορισμό στις μεταγραφές.

Και στο παρελθόν και ό Αρης ήταν ιστορικό σωματείο όπως και ο Ηρακλής και όμως τούς έριξαν .



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.