Τρία τα πιθανά Τουρκικά Σενάρια που θα ξεδιπλωθούν τις επόμενες 72 ώρες…Ετοιμότητα για το χτύπημα του σκυλιού στο Κεφάλι !!

ρία είναι τα πιθανά Τουρκικά Σενάρια που αναμένεται οι Τούρκοι να ξεδιπλώσουν τις  επόμενες  72 ώρες στο Αιγαίο και όχι αναγκαστικά στο Σύμπλεγμα της Μεγίστης …

Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη είναι και στο Βόρειο Αιγαίο …Που όμως είναι σε αναμονή περιμένοντας εντολές

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους οτι θα χτυπήσουμε το Τούρκικο Σκυλί στο κεφάλι και να το αναγκάσουμε να την κοπανήσει γαβγίζοντας!!

1ον . Να αρχίσει ο Ναυτικός αποκλεισμός στο Τρίγωνο  και να μας αναγκάσει ο Χουλουσί Ακάρ να τον χτυπήσουμε πρώτοι ,βυθίζοντας ελπίζουμε όχι το Γεωτρύπανο που είναι Πολιτικό Σκάφος ,αλλά Τουρκικό Πολεμικό!

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Ερντογάν μπορεί να διατάξει Γενίκευση της Συρράξεως και να μην παραμείνει η κατάσταση σε  κατάσταση ενός  «Θερμού επεισοδίου»

2ον Πιθανή Απόβαση Τούρκων Κομάντος σε Βραχονησίδα και αιχμαλωτισμός της Φρουράς ,ώστε να συρθούμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τα  αμφισβητούμενα νερά όπως μας το δήλωσαν και οι Αμερικανοί !

3ον Σενάριο είναι να γίνει αεροπόβαση των Ειδικών Δυνάμεων σε μεγαλύτερο νησί που να δημιουργήσουν προγεφύρωμα για τις Δυνάμεις που θα επιχειρήσουν απόβαση ( …)

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να συμβούν και τα τρία Σενάρια ταυτόχρονα …

Απο την Ελλάδα τώρα υπάρχει ετοιμότητα να χτυπήσουμε το Σκυλί στο Κεφάλι  όπως έχει δηλώσει ο Στρατηγός Φλώρος ,ενώ υπάρχει η ετοιμότητα για να χρησιμοποιηθεί η χρυσή εφεδρεία του ΓΕΕΘΑ !

Δεν έχουμε ακόμη την ανάπτυξη των Δυνάμεων των Ελληνικών Δυνάμεων σε τέτοιο βαθμό ,αλλά όλα τα Σενάρια έχουν τεθεί στο τραπέζι και ίσως να είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοια ετοιμότητα  ,αφού ακόμη και Μονάδες της Θράκης έχουν τεθεί σε Πολεμική Ετοιμότητα !

πηγή:/veteranos.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.