Διάσωση 67χρονου που μάζευε αλάτι στο νησί Άγρια Γραμβούσα στην Κίσαμο

Ο άντρας μάζευε αλάτι και ευτυχώς δεν ήταν μόνος του

Στο Νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη ένας 67χρονος Χανιώτης ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο νησί της Άγριας Γραμβούσας στην Κίσαμο.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, ενώ ο 67χρονος βρισκόταν στο νησί με έναν φίλο του ο οποίος ψάρευε. Ενώ ο 67χρονος τριγυρνούσε στα βράχια μαζεύοντας αλάτι, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω λιπόθυμος.

Ο φίλος του «έστειλε» σήμα κινδύνου στον θάλαμο επιχειρήσεων του Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας και στην συνέχεια ενημερώθηκε  η Λιμενική Αρχή Κίσσαμου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Τ/Χ σκάφος ''SPORT SKI'' Τ.Κ. 86, με χειριστή τον επικεφαλής των διασωστών του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου Στέφανο Καπή.

Οι διασώστες εντόπισαν τον 67χρονο  πάνω σε βράχια, περίπου 10 μέτρα από τη θάλασσα, έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε με το ''SPORT SKI'' με ασφάλεια στο λιμένα Κίσσαμου, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ''.

flashnews.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.