Συντάξεις Αυγούστου 2020: Ξεκινούν οι πληρωμές την επόμενη εβδομάδα, οι ημερομηνίες σε όλα τα Ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ)

Συντάξεις Αυγούστου 2020: Ξεκινούν οι πληρωμές την επόμενη εβδομάδα, οι ημερομηνίες σε όλα τα Ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ)
Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Αυγούστου 2020. Οι πληρωμές στα Ταμεία, οι ημερομηνίες για Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ

Ξεκινούν στις 22 Ιουλίου, οι πληρωμές για τις συντάξεις Αυγούστου 2020, με βάση το ΑΜΚΑ.

Πρώτοι θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ.

Όσων το ΑΜΚΑ λήγει σε μονό νούμερο (1,3,5,7,9) θα πληρωθούν στις 22 του μήνα, ενώ για εκείνους που λήγει σε ζυγό (2,4,6,8,0) στις 24 Αυγούστου.

Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα πληρωθούν στις 28 Αυγούστου, ενώ οι συνταξιούχοι του Δημοσίου και του ΝΑΤ θα λάβουν τη σύνταξή τους στις 30 του μήνα.

Παράλληλα, για πρώτη φορά θα καταβληθούν μαζί και οι επικουρικές συντάξεις. Η απόφαση αυτή ισχύει για την καταβολή των επικουρικών συντάξεων μηνός Αυγούστου 2020 και εφεξής.

Η υπ’ αρ. πρωτ. οικ.27677/1541/17-6-2016 απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ορισμός εργάσιμης μέρας καταβολής μηνιαίων συντάξεων του ΕΤΕΑ» (Β΄ 1941) καταργείται.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.