Διαφήμιση εντελώς δωρεάν απο το xanianews.gr για τις τοπικές επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του έτους!!


Το xanianews.gr σεβόμενο όλους εσάς, σας ευχαριστεί θερμά για την αλληλεπιδραση σας και στηρίζει έμπρακτα όλες τις επιχειρήσεις του τόπου που κτύπησε ο covid 19 καλώντας τις να διαφήμιστουν εντελώς δωρεάν στη κεντρική μας σελίδα μέχρι το τέλος του έτους!
Σας καλεί να μας στείλετε εντελώς δωρεάν το banner της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας μαζί με την διαδικτυακή της διεύθυνση καιβτην επωνυμία αυτής, αν δε διαθέτετε ηλεκτρονική διεύθυνση στείλτε μας απλά φωτογραφικό υλικό που θέλετε να προβληθεί.
Στείλτε μας τα παρακάτω η με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb, η με email στο xanianewsrinta@gmail.com η στο mak.kiss@windowslive.com.

Θα σας προβάλουμε εντελώς δωρεάν μέχρι το τέλος του έτους στηρίζοντας έτσι τη τοπική οικονομία. (Διευκρινιζουμε πως δεν θα εχετε καμία οικονομική επιβάρυνση).

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε.

Κοινοποίηστε το..

Με εκτίμηση, η ομάδα του xanianews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.