Θέσεις στη Frontex με μισθό €720/μήνα Απασχόληση έως 12 μήνες

Δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης παρέχει ο Ευρωπαικός Οργανισμός Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (Frontex).

Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν έως και 12 μήνες ενώ θα λαμβάνουν αμοιβή ύψους 720 ευρώ το μήνα.

Ο Οργανισμός δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους με σπουδές και επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς, οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο του οργανισμού ανάλογα με τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους. 

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που προσφέρει ο Frontex παρέχει στους ασκουμένους τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία σχετικά με τη συνεργασία στον τομέα των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και γνώσεις σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα όργανα και τις δραστηριότητές της, και να εφαρμόσουν όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ή της προηγούμενης εργασίας τους.

Ποιοι υποβάλουν αίτηση

Υπήκοοι των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των συνδεδεμένων χωρών Σένγκεν, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πανεπιστημιακές ή ισοδύναμες σπουδές ή σπουδές επιβολής του νόμου) και έχουν λάβει πλήρες πτυχίο ή ισοδύναμο (τριετούς τουλάχιστον φοίτησης - επιπέδου τουλάχιστον Bachelor) σχετικό με τα καθήκοντα του Frontex.

Υποβάλλετε την αίτησή σαςΟι 

https://epso.europa.eu/job-opportunities/students-and-graduates/traineeships/3169_el  

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.