Ψάχνουν για χασισοφυτείες με drone και ελικόπτερο

Ψάχνουν για χασισοφυτείες με drone και ελικόπτερο

Την εύλογη απορία πολλών πολιτών στα δυτικά των Χανίων προκάλεσε η πτήση drone κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ από νωρίς το πρωί και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με την συμμετοχή εναέριων μέσων και ισχυρής επίγειας δύναμης, για την ανεύρεση χασισοφυτειών.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής όπου είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση, περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα και αναμμένους τους φάρους, κατευθυνόμενα προς σημείο όπου υπερίπταται το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κρήτη, είχε  - μεταξύ άλλων - προαναγγείλει την επιτήρηση και από αέρος! 

Περισσότερα πάντως αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες από την ΓΑΔ Κρήτης, καθώς η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη, με πιθανώς… μεγάλα ευρήματα!

.cretalive.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.