ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!



Μια καταγγελία που αν μη τι άλλο εκνευρίζει για τη συμπεριφορά ορισμένων δημοσίων υπάλληλων και το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν ευπαθείς ομαδες του πληθυσμού.

Είμαι 7 μηνών έγκυος και σήμερα πήγα ...... για να ενημερωθώ τι χρειάζεται για........... Περίμενα μισή ώρα κάτω από τον ήλιο σε ένα παράθυρο το οποίο πλέον είναι το ...... Η "κυρία" εκεί βγήκε για πέντε λεπτά στο παράθυρο με ύφος ότι δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός ραντεβού, της λέω είμαι έγκυος δεν μπορώ να εξυπηρετηθω? Έχω στείλει mail ..... για ραντεβού εδώ κι έναν μήνα και δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο...με ύφος πάλι μου λέει πρώτον θα περιμένεις την σειρά σου και δεύτερον αν δεν μου αποδείξεις ότι έστειλες το mail δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσω! Της λέω πρώτον μέσα έχετε ένα χαρτί στα ταμεία το οποίο λέει ότι οι έγκυος έχουν προτεραιότητα και δεύτερον είναι δυνατόν να εργάζεται όλος ο κόσμος και μόνο εσείς φοβάστε να μην κολλήσετε? Δεν μπορώ να ξανά έρθω! Αφήστε με να μπω έστω μέσα να κάτσω στην σκιά...η απάντηση της ηταν με παρά πολύ υψηλό τόνο τα παράπονά σου στο υπουργείο και μας έκλεισε το παράθυρο στα μούτρα και δεν εξυπηρέτησε κανέναν!! Ενημερωτικά το λέω μέσα ήταν τρία άτομα τα οποία κουβέντιαζαν μέσα στην δροσιά και εμείς καιγομασταν κάτω από τον ήλιο για να μας υψώσει την φωνή ώστε να μην ακούει κανέναν τι της λέει και στο τέλος να μας κλείσει και το παράθυρο!!

Το xanianews.gr καταγγέλλει το περιστατικό και θέτει το ερώτημα  αν επιτέλους πρέπει να επέμβουν οι αρμόδιοι φορείς για καταστολή ανάλογων περιστατικών. 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.